Lucia AQUILANTI
Lingua di erogazione: INGLESELessons taught in: ENGLISH
Laurea Magistrale - [AM04] FOOD AND BEVERAGE INNOVATION AND MANAGEMENT
Master Degree (2 years) - [AM04] FOOD AND BEVERAGE INNOVATION AND MANAGEMENT
Dipartimento: [040027] Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e AmbientaliDepartment: [040027] Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali
Anno di corsoDegree programme year : 2 - Primo Semestre
Anno offertaAcademic year: 2021-2022
Anno regolamentoAnno regolamento: 2020-2021
Obbligatorio
Crediti: 12
Ore di lezioneTeaching hours: 108
MODALITÀ DI SVOLGIMENTO DELL'ESAME
DEVELOPMENT OF THE EXAMINATION
Final Mark Allocation Criteria.
The final mark for the course "Beneficial microbes" will constitute 50% of the final mark of the integrated course "Functional foods and beverages".
Final Mark Allocation Criteria.
The final mark for the course "Beneficial microbes" will constitute 50% of the final mark of the integrated course "Functional foods and beverages".
Scheda insegnamento erogato nell’A.A. 2021-2022
Le informazioni contenute nella presente scheda assumono carattere definitivo solo a partire dall'A.A. di effettiva erogazione dell'insegnamento.
Academic year 2021-2022